Heb je iets te vieren of wil je graag aan iemand een cadeau geven? Geef een workshop cadeau !

Cadeau Tip

Counselling Delft biedt waardevolle en bijzondere cadeaus in de vorm van een mooie creatieve workshop, eventueel met een heerlijke lunch en/of  diner en/of kookworkshop met een bijzonder thema.

Heb je iets te vieren of vind je het leuk om een bijzonder cadeau aan iemand te geven?Heb je altijd al iets bijzonders willen doen met een feest of een jubileum?

Counselling Delft biedt je de mogelijkheid om dit daadwerkelijk te doen ! In deze Cadeau Tip staat een unieke en bijzondere workshop in eigen omgeving centraal.  Wat is er mooier dan in eigen omgeving iets vieren ? Saamhorigheid en gezelligheid staan voorop om in ontspannen setting een workshop te volgen.

Een creatieve workshop onder leiding van de coach met een bijzonder thema naar keuze en een kookworkshop naar keuze onder leiding van een Chef . Je kunt ook kiezen voor een heerlijk diner ! Kijk hiervoor ook op Coaching & Cooking

Het cadeau wordt geheel aangepast aan wensen en ideeën. Een uniek cadeau !

Dit cadeau is uitstekend geschikt voor kleine groepen (vanaf 2 personen) bijvoorbeeld een familiefeest, jubileum of verjaardag !

Het cadeau wordt geheel verzorgd aan huis bezorgd ! Alles is in ontspannen setting en zorgt voor een blijvende herinnering.

Kies hier de workshop !

kijk hier voor bedrijfsinformatie

 

{a1573ar13402}