de zon tekent schaduwen
aan zachte regendruppels
een bonte verzameling

 

kleuren in duizend kussen
het groen veelzeggend
van het blad gevallen

 

trillingen lijken hoger,
niet-congruente woorden
schreeuwen zo luid,

 

zal ik ze meedragen of
verlaten in de stroom die
jij niet kent, alleen bedenkt

 

©Hanneke van den Berg, 16-11-2023

 

 


Sinds 2010 heb ik een succesvolle praktijk voor Coaching, Counseling en Training. Ik bied  unieke programma’s voor stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben ik de verbindende schakel tussen persoonlijk leiderschap, kwaliteit en vitaliteit. 

Verander je perspectieven en creëer een stressvrij en gezond leven!

#Persoonlijk  #Leiderschap  #Verbinding en #Identiteit 


Like hier mijn facebookpagina!

Laat een reactie achter in het commentaarveld!

Comments

comments