Contact

Hanneke van den Berg – Coaching Counseling Training

Neem voor vragen, informatie of reservering contact op via het contactformulier of bel 06-14669664

(aanvragen via het contactformulier worden binnen 24 uur beantwoord)

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

De praktijk adressen zijn goed bereikbaar met het OV en de auto, gratis parkeren in de directe omgeving en goed toegankelijk voor mindervaliden.

 

Bereikbaarheid met OV:

Brahmslaan, Delft: tramlijn 1, uitstappen Diepenbrockstraat, bus 62, uitstappen Brahmslaan.

Marshalllaan, Delft: tramlijn 1, uitstappen Van der Slootsingel.

Bereikbaarheid met de auto:

Brahmslaan: Vanaf de A13, vanuit Rotterdam en Den Haag afslag Delft Zuid.  Doorgaande weg volgen tot het 3e stoplicht. Recht door rijden tot aan de STERflat /kruising Griegstraat, bij het stoplicht linksaf de Griegstraat in en de weg volgen totdat de Brahmslaan is bereikt. Parkeren in de omgeving.

Marshalllaan: Vanaf de A13, vanuit Rotterdam en Den Haag afslag Delft zuid.  Doorgaande weg volgen tot aan het 3e stoplicht. Bij de benzinepomp rechts afslaan en gelijk weer rechts. Bij de achterkant van het pand onder de poort door rijden en links parkeren. U kunt ook gratis parkeren op het terrein van het naastgelegen winkelcentrum.

 


De verwerking van persoonsgegevens is conform de Europese Wet: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  Engels: General Data Protection Regulation (GDPR). Voor meer informatie: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl