Coaching & Cooking

Coaching in een Culinaire kookworkshop is exclusieve teamontwikkeling.

Ontdek je passie, talent en kwaliteit en gebruik je verbeeldingskracht om jouw toekomst in het team vorm te geven. Haal het beste uit jezelf en creëer daarmee een excellent team!

Coaching & Cooking is een product van Hanneke van den Berg Coaching Counseling Training Delft en verzorgt in samenwerking met verschillende chefs inspirerende Workshops, Training en Teambuilding in arrangementen. Coaching & Cooking ontwikkelt haar programma’s om teams met elkaar te verbinden en bewust, duurzaam en gezond samen te werken. 

Met Coaching & Cooking ga je op een andere manier kijken naar teamprocessen in heldere structuren en doelen. In verandering en doorstroming. Welke kwaliteiten zet je in? Wat zou je willen ontdekken? Sta jij open voor verrassingen? Nieuwsgierigheid en de kracht van verbeelding zijn ingrediënten in het proces van kijken, onderzoeken en leren.

De focus ligt op keuzes maken, kansen zien en verandering.

Visie

Wanneer je je bewust wordt hoe ineffectieve patronen in communicatie kunnen worden doorbroken en ervaart wat interventiekracht doet, kan het team in de juiste beweging worden gezet.

Veel van onze meest bekende en vaak diep gewortelde gedragsstijlen bepalen hoe wij ons uiten en hoe we met anderen omgaan. Dit kan inspirerend of belemmerend zijn voor jezelf. Hoe authentiek  ben jij, wat zijn jouw kwaliteiten en welke talenten kun je verder ontwikkelen. Welke vaardigheden komen in jouw rol tot uiting en halen het beste uit jezelf. Kernwaarden hierin zijn persoonlijk leiderschap, betrokkenheid, identiteit.

Missie

Het ontdekken en bewust worden van kernwaarden in persoonlijke – en organisatiewaarden is de kracht van betrokkenheid en samenwerking.

Teamontwikkeling is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur en geeft identiteit aan team en organisatie. Een stabiel en goed samenwerkend team heeft meer tevreden medewerkers en levert een beter rendement op. Inzicht in deze dynamiek geeft een krachtige betrokkenheid levert vitaliteit en duurzame samenwerking op. 

Wat je leert

 • je ontdekt wat jouw passie is en waar je goed in bent

 • je leert hoe jij dit kunt inzetten in jouw werk en in je team

 • je krijgt inzicht hoe groepsprocessen en groepsdynamiek verlopen en welke keuzes je kunt maken

 • je krijgt inzicht in jouw gedrag en dat van anderen, een betere communicatie en betere samenwerking. Je creëert een excellent team met een mooie toekomst !

 • In elk programma is er steeds afwisseling tussen interactieve coaching-werkvormen en (gezamenlijk) koken en er wordt geobserveerd hoe deze processen verlopen. De nadruk ligt op ontspanning en plezier waarbij er ruimte is voor eigen inbreng.

 • Tijdens elk arrangement is er ook ruimte voor vragen en tips. Indien gewenst kan er ook een (korte) individuele coaching sessie na afloop van het arrangement plaatsvinden.

Het team in beweging

 • Workshops /Teambuilding / Training / Evenement op maat (dagdeel, dag of weekend)

 • Voor bedrijven en particulieren

 • De programma’s zijn op maat, er is dus altijd vooroverleg

 • Groepen van minimaal 12 tot maximaal 25 deelnemers (Kleine en grotere groepen in overleg mogelijk)

 • In elk programma is er steeds afwisseling tussen interactieve coaching-werkvormen en (gezamenlijk) koken en er wordt geobserveerd hoe deze processen verlopen. De nadruk ligt op ontspanning en plezier waarbij er ruimte is voor eigen inbreng.

 • Tijdens elk arrangement is er ook ruimte voor vragen en tips. Indien gewenst kan er ook een (korte) individuele coaching sessie na afloop plaatsvinden.

 • De gerechten voor de kookworkshop of het diner worden in overleg met de chef samengesteld. Er worden verantwoorde en gezonde producten gebrukt. Dieetwensen worden worden altijd meegenomen.

 • Tijdsduur: afhankelijk van de gekozen workshop en het arrangement.  De programma’s van Coaching & Cooking zijn altijd een arrangement. Dit is een combi van een Coaching programma en een Culinaire Kookworkshop (dagprogramma) of een Coaching programma en een geheel verzorgd diner of lunch. (dagdeel programma)

 • Er wordt gewerkt met verschillende locaties in Delft en Rotterdam e.o. met op loopafstand goede parkeergelegenheid

 • Uiteraard wordt er gewerkt op locaties in het gehele land voor het geven van een programma op maat. Vraag naar de mogelijkheden

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het GRATIS e-book: Teambuilding & Workshops

 

dit veld niet invullen s.v.p.