Veneto Workshop: proef de sfeer en de gerechten van Italie !

Veneto WorkshopVeneto is de workshop voor inspiratie en teamontwikkeling. Proef de sfeer en de gerechten van Italie !

Italie, het land van rijke cultuur en geschiedenis, heerlijk eten en temperament. Het land waar je de passie voor het leven terug kunt vinden in alle elementen. Die elementen vind je terug in deze workshop.

Italie was ooit het centrum van het Romeinse rijk in de oudheid. Het is ook het land dat aan de wieg stond van de renaissance en heeft vele musici, schilders, architecten en filosofen voortgebracht. Die cultuur is nog steeds terug te vinden in het prachtige land. De fresco’s van Michelangelo en de historische steden met rijke en bewogen geschiedenis.

Wie kent niet de prachtige muziek van  Vivaldi en Corelli. Velen zijn dan ook geinspireerd door de muziek van de Italiaanse componisten.

>>>Luister hier naar de muziek van Angelo Branduardi

Anno nu is Italie nog steeds een fascinerend land waarin cultuur en passie voor het leven een grote rol spelen. Die passie komt in de gehele workshop naar voren. Laat je inspireren door deze verrassende workshop !

Impressie workshop Veneto

Programma

In het eerste gedeelte van de Workshop Veneto  speelt het denken van beroemde filosofen een rol in het op een andere manier  kijken en denken. Teamontwikkeling in: wie ben je en wat zijn jouw talenten. Ontdek hoe je inspiratie kunt opdoen.

In het tweede gedeelte van de Workshop Veneto leer je culinair koken, genieten en proeven van heerlijke gerechten. Eeuwenoude recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. In deze workshop wordt er Cucina di Veneto gekookt, de plattelandskeuken uit de streek Veneto. In Italie lijkt het bereiden en consumeren van eten  op  kunst.  De puurheid van de ingrediënten is de basis van de klassieke Italiaanse keuken. Cucina di Veneto is de keuken met veel Mediterrane invloeden. Vis, zeevruchten, pasta, risotto, olijfolie, kaas en verschillende groentesoorten. Heerlijke en stevige maaltijden met een uitgebalanceerde receptuur, geweldige desserts en verrukkelijke wijnen zoals Valpolicella en Prosecco.

In de gehele workshop  ligt de nadruk op samenwerken en samen koken met een boeiende, leerzame en verrassende ervaring in teamontwikkeling.

Ontdek wat jouw kwaliteiten en passies zijn. Creëer een mooiere wereld in jouw team met deze workshop!

 

  • Deze workshop is bedoeld voor minimaal 12 – maximaal 25 personen en vindt plaats op locatie. Kleine en grotere groep in overleg.

  • Tijd: dagprogramma van 10.30-20.30 uur (incl. lunch)

  • Gerechten: naar keuze, in overleg met de Chef; Dieetwensen worden uiteraard meegenomen

 

{a1573ar13402}