Verhalen aan de keukentafel

 

Verhalen aan de keukentafelVerhalen vertellen en samen koken aan tafel!

Nieuwsgierigheid en de kracht van verbeelding zijn ingrediënten in het proces van kijken, onderzoeken en leren. Dit kun je op een inspirerende manier in je eigen leven inzetten.

Verhalen herinneren je aan je eigen verhalen. Een verhaal vertellen inspireert en geeft identificatie en verbondenheid. Het maakt je bewust van keuzes want elke verhaal is een geschiedenis.

Tijdens de workshop spelen we een coaching-spel waarin verhalen de hoofdrol spelen. Op een ontspannen manier verhalen vertellen leren je op een andere manier te kijken naar jezelf en anderen. Hoe kijk jij naar een situatie. Wat zijn je ervaringen, doelen en toekomstwensen ?  Wat is jouw verbeeldingskracht?

Verhalen vertellen geeft verbinding met de groep en herkenning, inzichten en saamhorigheid.

Deze workshop vindt geheel plaats aan tafel, ook de culinaire activiteiten.

Culinair koken is een mooie verbindende en leerzame ontdekkingsreis. Achter elk gerecht zit ook een verhaal. De Chef zorg voor alle culinaire activiteiten. Onder de leiding van de Chef gaan we een heerlijke maaltijd koken en daarna gezamenlijk eten.

Het meest bijzondere van deze workshop is dat de gehele workshop aan tafel plaatsvindt. Laat je verrassen door deze bijzondere workshop !

 

  • Deze workshop is bedoeld voor minimaal 15 – maximaal 20 personen en vindt plaats op locatie. Kleine of grotere groep in overleg.

  • Tijd: 8 uur (dagprogramma, incl. lunch)

  • Koken: zelf koken.

  • Gerechten: in overleg met de Chef ; (Dieetwensen worden meegenomen)

 

{a1573ar13402}