Verrassend Team

Verrassend TeamDe workshop  Verrassend team is de ideale workshop om het team in eigen kracht te zetten. Ontdek je talenten en kwaliteiten en realiseer je persoonlijke- en organisatiedoelen !

Een goed functionerend team is belangrijk voor een organisatie. Tevredenheid, uitstraling en goede samenwerking verhogen het rendement. Doen waar je goed in bent geeft zelfvertrouwen. Een team dat zich bewust wordt van kwaliteiten en talenten krijgt een andere dynamiek. Een dynamiek die elkaar inspireert. Wanneer mensen hun talenten optimaal kunnen gebruiken tijdens hun werk, zullen ze niet alleen hun eigen persoonlijke doelen realiseren, maar ook die van het team en de organisatie.

De Workshop Verrassend Team: verras jezelf en je team ! Positieve wendingen, verrassende wendingen !

In deze workshop zijn samenwerking, communicatie en gezamenlijk koken dé ingrediënten om als team in beweging te komen! In ontspannen setting positieve verandering en op een praktische manier inzicht krijgen in gedragspatronen. Laat je verrassen !

Afwisseling in Coaching en samen koken in de kookworkshop

In het programma van de Workshop Verrassend Team worden coaching en koken op een inspirerende en praktische manier afgewisseld.  De combinatie van coachen en koken zorgt ervoor dat je jouw team op een andere manier leert kennen.

Onder leiding van de Chef worden er worden heerlijke recepten gebruikt om echt bijzondere gerechten te bereiden.  Gezamenlijk koken laat zien welke rol jij hebt in het team en welke talenten je gebruikt. Na het koken wordt er gezamenlijk gegeten.

Maak kennis met deze bijzondere workshop en de verrassende wendingen in het programma van de Workshop Verrassend Team !

 

impressie workshop

 

 

  • Deze workshop is bedoeld voor minimaal 12 – maximaal 25 personen en vindt plaats op locatie. Kleine en grotere groep in overleg.

  • Tijd: dagprogramma van 10.30-20.30 uur  (incl. lunch)

  • Gerechten: naar keuze, in overleg met de Chef; Dieetwensen worden uiteraard meegenomen

 

 

 {a1573ar13402}